Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt

Mijn leven was min of meer vastgelopen. Mijn vrouw overleed kort nadat ze de diagnose kanker had gekregen. Het is heel snel gegaan en ‘k heb nauwelijks afscheid van haar kunnen nemen.  Er moest veel geregeld worden, veel bezoek.

Terugkijkend merkte ik dat ik er onvoldoende voor haar geweest ben. Ik was meer haar verzorger dan haar liefdespartner en dat doet nu zeer. Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt en zat continu in een neerwaartse spiraal, ik kwam er niet uit.

Via de praktijkondersteuner kwam ik terecht bij Hennie.  Ik had direct een heel goed gevoel bij haar manier van aanpak, in een persoonlijke en huiselijke sfeer. Ik maakte een afspraak en we gingen `aan de slag´. Door goede gesprekken, opdrachten en oefeningen heb ik mezelf teruggevonden en kan ik beter relativeren.